2018 m. kovo 21 d., trečiadienis

Malonumai, kuriuos suteikia vonia

Tenka sutikti, kad vonia, kone vienas geriausių ir populiariausių įrankių švaros procedūroms atlikti. Jei nesimaudome į ją įsilipę, tai virš jos išsiplauname bent plaukus ir nusiplauname rankas. Bet dažnas neatsisako ir smagių bei raminančių pasigulėjimų šilto vandens pilnoje vonioje.

Tik įsivaizduokite, vonia pilna šilto vandens, vandenyje ištirpinta negyvos jūros druska ir įdėti kiti priedai pagal poreikį bei pomėgį. Kas galėtų atsisakyti tokio malonumo, kai iš vonios sklindantys aromatai ir šiltas vanduo taip ir vilioja į ją įlipti. Smagus prisipratinimas prie šiek tiek šiltesnio vandens visada smagus. Pradžioje į vandenį įmerkiame tik kelis kojos pirštelius, kad patikrintume ir sužinotume tikrą vandens temperatūrą. Neretai, lipant į vonią procedūroms, kojos būna vėsesnės nei įprastai, todėl retkarčiais, šiltas vanduo atrodo lyg būtų karštas. Dėl šių pojūčių, lipantiems į vonią dažnai prireikia šiek tiek laiko, kad prisipratintų galūnes prie šilto vandens skirtumo. Tai ilgai netrunka, todėl po jo seka viso kūno pripratinimas prie šiltesnio vandens. Pabandykite prisiminti, koks atsiranda nepaprastai smagus jausmas, kai visu kūnu panyrate į šiltą ir negyvos jūros prisotintą vandenį vonioje. Net beskaitant apie šiuos malonumus atsiranda nemažas noras atsitraukti nuo kompiuterio ir susikurti panašius pojūčius vonioje.

Greičiausiai, kad sutiksite ir su mintimi, kad skaisčiai blizganti vonia yra kur kas patrauklesnė tokioms procedūroms, nei surūdijusi ir praradusi išorinę estetiką vonią. Deja, tokiomis voniomis pasigirti gali ne visi. Kai kurie net bandys replikuoti, kad taip gali atrodyti tik naujos vonios. O iš kur gauti naują, jei lėšų tam turi ne visi.  Bet visada yra išeitis, kaip pasakė vienas prancūzų karo lauko generolas. Vonios restauravimas, štai kas gali padėti išspręsti visą šitą klausimą dėl surūdijusios vonios.

Susipažinkite, naujausia šio amžiaus vonios atnaujinimo technologija - Green nano MAX. Tai tam tikru metodu dengiama vonios danga, kurios tarnavimo laikotarpis yra dvigubai didesnis, nei iki šiol siūlytų. Todėl, neretai, meistrai savo darbams suteikia N garantinį laikotarpį, ką reiškia, neribotai. Naujausia technologija suteikia dar didesnį tvirtumą vonios paviršiui. Jis atnaujinamas iki naujos vonios lygmens, todėl sumokėję meistrams už darbus mažiau, nei kainuoja nauja vonia, sutaupę savo vonioje vėl galėsite mėgautis smagiomis vandens procedūromis.

Tenka sutikti, kad Lietuvoje yra begalės meistrų, kurie siūlo savo paslaugas skirtingais būdais. Paslaugos siūlomos ir pigiau, kad tik žmonės susigundytų mažesne kaina ir sutiktų restauruoti savo vonią. Bet mažiausia kaina nereiškia aukštą kokybę. Tai įsitikinti galite patys, nuėję į senukų prekybos centrą ar arčiau kokį esantį, nusipirkite jame purškiamų emalio dažų voniai ir atlikite visus darbus pagal instrukciją.



Greičiausiai sumokėsite vos 20-30 eurų už balionėlius su dažais, bet nudažę vonią kokybės už tiek nerasite. Paieškokite ir tikrai rasite vonioje nubėgusių dažų, greičiausiai ir ne vienoje vietoje. Taip pat atidžiai paieškoje, ant įvairių baldų paviršiaus rasite ir dažų dulkių, kurios atsirado purškiant dažus ant vonios paviršiaus.



Green nano MAX technologija leidžia meistrams dirbti nekeliant dulkių, todėl papildomų apsaugo priemonių Jums nereikės. Svarbu žinoti ir tai, kad po atliktų darbų, į naujai atkurtą vonią galėsite lipti jau po 24 valandų. Tad abejingų nelieka sprendžiant taupymo klausimą, pirkti naują ar restauruoti seną. Praktiški visada pasirinks mažiau energijos reikalaujantį veiksmą - restauravimą. Be to, toks sprendimas išvaduoja ir nuo daugelio techninių sprendimų, ypač, kai sena vonia yra įmontuota į sieną ir dar apklijuota plytelėmis. Net ir nemokant skaičiuoti galima suprasti, kuris variantas Jums bus į naudą taupant. Naudinga pasidomėti: * Kaip panaikinti pelesi vonioje;


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.