2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Ieškantiems vairavimo mokyklos Vilniuje

Vilniuje ieškojau tinkamos vairavimo mokyklos savo vaikui, daug naršiau po internetines platybes, kol mano dėmesį patraukė paprastai sudėliota informacija, kurią supratau ne tik aš, bet ir mano vaikas, todėl siūlau paskaityti ir susipažinti su pasiūlymų turiniu.

„AURUDA“ - tai vairavimo mokykla Vilniuje, vienijanti profesionalius teorijos mokytojus ir vairavimo instruktorius. Čia siekiama paruošti įgudusius vairuotojus, kurie važinėtų saugiai ir drąsiai.

Vairavimo mokyklos darbuotojai stengiasi sukurti šiltą, draugišku bendravimu paremtą atmosferą, kuri paskatintų būsimus vairuotojus į mokymosi procesą pažvelgti kaip į naudingą ir malonų užsiėmimą.

Visi teoriniai vairavimo kursai vyksta modernioje klasėje. Čia turime didelį LED televizorių, kuriame rodoma kompetentingų specialistų paruošta vaizdinė medžiaga, o Jūsų teorinių žinių gilinimui naudojame modernius stendus su šviesos signalais ir mokomosiomis magnetinėmis sankryžų schemomis.
   

Taikydami efektyvią mokymo techniką, vairavimo mokyklos teorijos mokytojai sugeba gerai ir kokybiškai išaiškinti kiekvieną situaciją: mokiniai išmoksta suvokti jos sudėtingumą ir surasti tinkamą susidariusios problemos sprendimą. Esant bet kokiems sunkumams, teorijos mokytojai padės su malonumu - tai kantrūs ir supratingi profesionalai, ilgus metus dirbantys šioje srityje.

Teorijos pamokų metu įgytas žinias įtvirtinsite kompiuterių klasėje. Tai šiuolaikiška, moderniai įrengta patalpa, kurioje praktikuositės naudodami naujausią KET kompiuterinę mokomąją programą.   
  

Vairavimo mokyklos turimi mokomieji automobiliai yra saugūs bei komfortiški, atitinkantys visus techninius reikalavimus. Dėl to pirmieji vairavimo įspūdžiai bus malonūs, o pats mokymosi procesas nesukels papildomo streso ar blogų emocijų. Vairavimo mokyklos automobiliai yra naujos kartos, su analogiškais bus laikomi valstybiniai vairavimo egzaminai VĮ REGITRA.

Vairavimo mokykla didžiuojasi savo instruktoriais - profesionalais, kurie yra sukaupę didžiulę darbo patirtį, mokiniams galėdami pasiūlyti aukščiausią mokymo vairuoti kokybę. Tiek teorijos mokytojai, tiek vairavimo instruktoriai nuolat gilina savo žinias ir tobulėja.

Užsiregistravę į mūsų mokyklos kursus, vairavimo mokysitės 30 akademinių valandų. Visgi jei to nepakaks, su vairavimo instruktoriais visada galėsite susitarti dėl papildomų vairavimo pamokų.

Mūsų instruktoriai padeda ištaisyti visas vairavimo spragas gatvėje ir išmoko tinkamai manevruoti aikštelėje, kuri yra vos už 5minučių kelio nuo mūsų mokyklos. Papildomoms vairavimo pamokoms priimame ir mokinius iš kitų vairavimo mokyklų bei vairavimo pažymėjimą jau turinčius asmenis, kurie nori pagilinti praktines žinias.

Tam, kad teorijos egzaminai būtų išlaikyti sklandžiai, lankantiems vairavimo kursus yra pateikiami Manoket.lt KET bilietai. Tai teorines žinias įtvirtinantys KET testai, kurie net ir sunkiai įsisavinantiems informaciją padeda įtvirtinti kelių eismo taisyklių - KET žinias.   


Užtikriname mūsų teikiamų paslaugų kokybę bei malonų bendravimą. Mūsų vairavimo mokykla siekia paruošti atsakingus ir kultūringus vairuotojus, sugebančius greitai orientuotis, priimti teisingus sprendimus ir saugiai jaustis kelyje bei vairuoti su malonumu!
Straipsnis paimtas iš: vairavimo mokyklos
Taip pat skaitykite:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.