2019 m. balandžio 24 d., trečiadienis

Kodėl verta rinktis čerpes?

Sutiks net patys didžiausi skeptikai, kad čerpės - geriausias ir populiariausias stogo dangos sprendimas. Nors kaina čerpės lenkia kitas dangas, tačiau ilgamečiu tarnavimu bei kokybe, neprilygsta jokia kita. Tad kodėl gi reikėtų rinktis čerpes, jei Lietuvos rinkoje yra gan didelė alternatyvų pasiūla?

Čerpių ilgaamžiškumas

kodėl verta rinktis čerpes
Dubrovnikas, Kroatija

Jei bandytumėte susisiekti su istorikais architektais, jie Jums padėtų surasti daug naudingos informacijos apie šią stogo dangą. Istorinis laikotarpis metraščiuose siekia apie 11-13 amžių. Jei turite šiek tiek žinių iš istorijos pamokų, nesudėtingai galėtumėte prisiminti, kad tuo metu, vyko įvairūs žygiai: kalavijuočių ordinas ėjo prieš pagonis, kad atverstų į krikščionybę, o Čingischano mongolai plėtė savo žemes užkariausami Kinijos bei Rytų šalių teritorijas. Kone 10 šimtmečių, čerpės dengia įvairių pastatų stogus. Jei atkreipsite į daugelį architektūrinių piešinių, nesudėtingai pastebėsite, kad visų namų stogus puošia ne kas kitas, bet čerpių danga. Net ir šiomis dienomis, visame pasaulyje galima rasti garsių architektūros paminklų, kurių stogus dengia cerpes. Tai dar labiau įtvirtina jų, kai stogo dangos ilgaamžį tarnavimą. Todėl sumokėjus brangiau, nereikės rūpintis namo stogu kokius 100 metų mažiausiai. Žyma: cerpes.
cerpes
Italija


Čerpių techniniai parametrai

Keraminės čerpės Cavus 13:
Išeiga m²13,7-14,1 vnt.
Vieneto svoris3,6 kg.
Grebėstų žingsnis334-356 mm
Dengimo plotis, mm212 mm
Kiekis paletėje240 vnt.
Minimalus stogo nuolydisnuo 16°
Madura užkaitinė čerpė:

Išeiga m²11,3-12,8 vnt/m2
Vieneto svoris3,8 kg.
Grebėstų žingsnis335-370 mm
Dengimo plotis, mm234-240 mm
Kiekis paletėje240 vnt.
Minimalus stogo nuolydisnuo 25°
Creaton Antico:


Išmatavimai, mm:240 x 420
min.vidut.max.
Dengiamas plotis, mm:197199201
Dengiamas ilgis, mm:349354359
Išeiga, vnt./m2:13,914,314,6
Svoris:4 kg/vnt. 57.2 kg/m2
Paletės svoris:  697 kg
Kiekis pakuotėje: 4 vntKiekis paletėje: 160 vnt
Min. šlaito nuolydis:
be spec. sąlygų 22oreikalingos spec sąlygos 15o

Naujausios technologijos leidžia išgauti vis įvairesnių spalvų ir pirkėjams užtikrinti natūralumą. Taip, čerpių gamyboje yra naudojamos natūralios medžiagos bei dažymo priemonės. Kaitinamos skirtingose temperatūrose čerpių spalvos įgauna unikalumą. Todėl norintys sukurti išskirtinį namo stogą, visada ieško tik čerpių.

Masyvus čerpių stogas

Kadangi čerpėmis dengtas namo stogas tampa masyviu, savininkai gali būti ramūs, jokia audra ar stipriausios vėtros Lietuvoje nepažeist stogo dangos. Dengti stogai čerpėmis išlieka stabilūs net ir esant permainingiems orams už lango.

Saugus stogas - jaukiau namuose

Klientai, kurie kreipiasi į statybininkus dėl namo stogo uždengimo bei dangos parinkimo visada sulaukia klausimo, o ką galvojate apie čerpes. Taip yra todėl, kad čerpės yra populiariausia stogo danga ne tik visame pasaulyje, bet ir visoje Lietuvoje. Čerpės sukuria ne tik saugius, bet ir jaukius namus. Jei domėjotės čerpių techninėmis savybėmis, greičiausiai atkreipėte dėmesį į kelis faktus, kurie suteikia daugiau privilegijų. Stogo danga iš čerpių sulaiko saulės spindulius net ir karščiausią vasaros dieną, o žiemą nepraleidžia šalčio. Todėl vasarą namuose bus jaukiai vėsiau, o žiemos laikotarpiu - šilčiau. Kadangi čerpės turi mažiausią drėgmės sugėrimo procentą, kuris neviršija net 5 procentų, esant permainingoms oro sąlygoms, čerpės nekeičia savo formos. Tai ir užtikrina stogo dangos ilgaamžiškumą ir svarbiausia - jaukumą namuose.


 Lietuvoje, prekyba čerpėmis vykdo Stogocerpes.lt specialistai. Jų darbinė patirtis ir informacijos kiekis leidžia patarti net patiems išrankiausiems klientams.

Jei rinktis, tik geriausią stogo dangą, jei pirkti, tik Stogocerpes.lt cerpes.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.