2024 m. rugsėjo 6 d., penktadienis

Aquaphor filtrai

„Aquaphor“ yra vienas iš pirmaujančių vandens filtrų gamintojų, siūlantis plačią filtrų asortimentą tiek buitiniam, tiek pramoniniam naudojimui. Jų produktai yra skirti pagerinti vandens kokybę, pašalinti teršalus, padidinti vandens saugumą ir pagerinti skonį. Šiame straipsnyje išsamiai aptarsime keletą populiariausių „Aquaphor“ modelių, tokių kaip S800, S550 ir S1000, aptarsime jų našumą, naudą, montavimą, priežiūrą ir kainas.

Aquaphor filtrai

aquaphor filtrai

Buksvarus.lt Aquaphor filtrai yra žinomi dėl aukštos kokybės vandens valymo sprendimų, kuriuos jie siūlo tiek buitinėms, tiek pramoninėms reikmėms. Šie filtrai yra gaminami naudojant modernias technologijas, užtikrinančias efektyvų vandens valymą nuo įvairių teršalų, tokių kaip sunkiųjų metalų, chloro, bakterijų, virusų ir pesticidų. „Aquaphor“ siūlo platų filtrų asortimentą, kuris tinka skirtingoms reikmėms, pavyzdžiui, geriamojo vandens filtravimui, vandens minkštinimui ar pramoniniams poreikiams.

Naudinga pasidomėti:

Populiariausi „Aquaphor“ filtrų modeliai yra „Aquaphor Crystal“, „Aquaphor Morion“, „Aquaphor Favorit“ ir „Aquaphor Topaz“.

„Aquaphor Crystal“ yra virtuvės po kriaukle montuojamas filtrų modelis, kuris siūlo keletą valymo pakopų, įskaitant aktyvuotos anglies ir AQUALEN technologijos, skirtos išvalyti vandenį nuo įvairių teršalų.

„Aquaphor Morion“ yra atvirkštinės osmozės filtras, pašalinantis iki 99% teršalų ir puikiai tinkantis vietovėse su itin užterštu vandeniu.

„Aquaphor Favorit“ yra itin ilgaamžis filtras, skirtas intensyviam naudojimui, dažniausiai pramoninėse ar komercinėse patalpose, kur reikia didesnio vandens kiekio.

„Aquaphor Topaz“ yra nedidelis ir kompaktiškas filtras, puikiai tinkantis mažesniems namams ar butams, efektyviai išvalantis geriamąjį vandenį ir taupantis vietą.

1. Aquaphor S800

Aquaphor S800 yra vienas iš pažangesnių vandens filtrų, skirtas didelėms šeimoms ar verslo poreikiams. Tai filtras, kurį galima naudoti visai namų vandens sistemai, užtikrinant švarų vandenį tiek virtuvėje, tiek vonioje. Šis modelis gali pašalinti chloro, sunkiųjų metalų, bakterijų ir kitų kenksmingų medžiagų pėdsakus. Jis taip pat gali sumažinti vandenyje esančių mineralų kiekį, taip apsaugodamas jūsų vandentiekio sistemą nuo kalkių susidarymo.

Našumas: S800 filtras yra labai efektyvus ir gali išvalyti iki 8 000 litrų vandens be kasetės keitimo, todėl jį galima naudoti ilgą laiką be nuolatinės priežiūros. Tai yra puikus pasirinkimas didelėms šeimoms ar patalpoms, kuriose suvartojama daug vandens.

Nauda:

  • Pašalina kenksmingas medžiagas, pagerina vandens skonį.
  • Apsaugo nuo kalkių susidarymo ant įrenginių.
  • Itin ilgaamžė kasetė, nereikalaujanti dažno keitimo.

Montavimas: Montuojamas prie visos namų vandens sistemos, todėl švarų vandenį gauna visi vandens naudojimo taškai, įskaitant dušus ir virtuvę.

Priežiūra: S800 modelis reikalauja minimalaus dėmesio – kasetės keičiamos kas 6-12 mėnesių, priklausomai nuo vandens kokybės ir naudojimo intensyvumo.

Kaina: „Aquaphor S800“ kaina gali siekti apie 250–350 eurų, priklausomai nuo pardavėjo ir rinkos sąlygų.

2. Aquaphor S550

Aquaphor S550 yra kompaktiškesnė S800 versija, tinka mažesnėms šeimoms ar namams. Šis filtras dažnai naudojamas kaip po kriaukle montuojamas vandens valymo sprendimas, bet gali būti pritaikytas ir visai namų vandens sistemai, jei vandens suvartojimas nėra per didelis.

Našumas: S550 gali apdoroti iki 5 500 litrų vandens iki kasetės keitimo, todėl jis yra ekonomiškas ir ilgaamžis. Šis modelis efektyviai pašalina chloro, pesticidų, sunkiųjų metalų ir bakterijų likučius.

Nauda:

  • Kompaktiškas dizainas, lengvai montuojamas po kriaukle.
  • Pašalina plačią teršalų gamą.
  • Ekonomiškas pasirinkimas mažesnėms šeimoms.

Montavimas: S550 yra lengvai montuojamas po kriaukle arba gali būti prijungtas prie vietinės vandens sistemos. Montavimo procesas yra gana paprastas ir gali būti atliktas be profesionalios pagalbos.

Priežiūra: Kaip ir S800, S550 kasetės turi būti keičiamos kas 6–12 mėnesių, priklausomai nuo vandens kokybės ir sunaudojamo vandens kiekio.

Kaina: „Aquaphor S550“ kaina yra apie 150–250 eurų, priklausomai nuo rinkos sąlygų.

3. Aquaphor S1000

Aquaphor S1000 yra aukštos klasės vandens filtras, skirtas tiems, kurie ieško maksimalaus vandens valymo efektyvumo. Šis modelis puikiai tinka ne tik buičiai, bet ir komerciniams tikslams. Jis gali išvalyti didelį vandens kiekį ir pašalinti net pačius smulkiausius teršalus, todėl vanduo tampa visiškai saugus ir skanus.

Našumas: S1000 pasižymi ypač dideliu našumu – jis gali apdoroti iki 10 000 litrų vandens be kasetės keitimo. Dėl to jis ypač tinkamas didelėms šeimoms ar vietovėms, kuriose vanduo yra stipriai užterštas.

Nauda:

  • Itin aukštas valymo lygis, pašalinantis net pačius smulkiausius teršalus.
  • Puikiai tinka intensyviam naudojimui.
  • Didelė kasetės talpa ir ilgas tarnavimo laikas.

Montavimas: S1000 gali būti montuojamas prie visos namų vandens sistemos arba naudojamas kaip po kriaukle įrengtas filtras. Montavimas gali reikalauti profesionalo pagalbos, tačiau tai užtikrina sklandų veikimą.

Priežiūra: Šiam modeliui rekomenduojama kasetę keisti kas 12 mėnesių arba dažniau, jei vanduo labai užterštas. Tačiau dėl didelės filtro talpos ir ilgaamžiškumo kasetės keitimas nėra dažnas.

Kaina: „Aquaphor S1000“ kaina svyruoja apie 300–1100 eurų, priklausomai nuo rinkos sąlygų ir pardavėjo.

Aquaphor filtrų našumas

„Aquaphor“ filtrai yra žinomi dėl savo aukšto našumo ir efektyvumo, nes jie naudoja pažangias technologijas, tokias kaip AQUALEN pluoštas ir aktyvuotos anglies filtravimo sistema. Šios technologijos leidžia pašalinti ne tik stambius teršalus, bet ir smulkias daleles, tokią kaip bakterijos, virusai ir sunkieji metalai. Taip pat „Aquaphor“ filtrai sumažina chloro kiekį vandenyje, pagerindami jo skonį ir kvapą.

Didelio našumo modeliai, tokie kaip S1000 ir S800, gali apdoroti tūkstančius litrų vandens, o mažesni modeliai, kaip S550, yra puikus pasirinkimas mažesniems namų ūkiams.

Nauda

„Aquaphor“ filtrų naudojimas turi daugybę privalumų. Jie:

  • Gerina vandens kokybę, pašalindami kenksmingus teršalus.
  • Apsaugo vandentiekio sistemą nuo kalkių susidarymo.
  • Sumažina sunkiųjų metalų kiekį, kuris gali būti pavojingas sveikatai.
  • Užtikrina švarų, skanų vandenį, kuris yra saugus gerti ir naudoti maistui ruošti.

Be to, „Aquaphor“ filtrai yra ilgaamžiai ir ekonomiški, nes jų kasetės tarnauja ilgai, o priežiūra yra minimali.

Montavimas

Aquaphor filtrai yra lengvai montuojami ir gali būti pritaikomi įvairioms vandens tiekimo sistemoms. Nors kai kuriuos modelius, tokius kaip S550, galima montuoti patiems, didesniems modeliams, kaip S1000 ar S800, gali prireikti profesionalo pagalbos, ypač jei jie yra prijungiami prie visos namų vandens sistemos.

Priežiūra

Priežiūra yra paprasta: kasetės turi būti keičiamos pagal filtrų nurodymus, dažniausiai kas 6–12 mėnesių. Filtrų našumas tiesiogiai priklauso nuo jų priežiūros, todėl svarbu laikytis gamintojo rekomendacijų.

Kainos

„Aquaphor“ filtrų kainos svyruoja nuo maždaug 350 eurų už mažesnius modelius, tokius kaip S550, iki 1100 eurų už aukštos klasės modelius, tokius kaip S1000.