2018 m. kovo 5 d., pirmadienis

Mažo angeliuko krikštynoms - dovanos


Vargu ar būtų įmanoma surasti tokių žmonių grupę ar bent vieną, kurie išgirdę žodį krikštynos nenusišypsotų plačiai. Daugelis mano, kad kita po vestuvių smagiausia šventė yra būtent krikštynos. Kadangi krikštynos yra organizuojamos gimus mažam angeliukui, tai reiškia, kad šeimą lydi geros emocijos, smagi būsena ir suprantama, nepakartojamas jausmas - tėvystė.
Bet net ir krikštijant pačius mažiausius, be tam tikrų tradicijų ir dovanų dovanojimo neapsieinama. Dažniausiai, tokias šventes lydi artimųjų ir draugų pasisėdėjimas ir žinoma, kokios krikštynos be dovanų krikštijamam angeliukui (angelų amžius nėra nematuojamas). Todėl daugeliu atveju, jei tapote asmenimis, kurie yra pakviesti tapti krikšto tėvais tikėtina, kad pirmoje vietoje buvo pagalvota apie tai ką reikės apsirengti per šventę, o kita mintis galėjo būti, ką gi padovanoti būsimam krikšto vaikui.
Neretai, tokias mintis taip pat lydi nežinia, ką dovanoti, kad dovana būtų smagi, tiktų krikštą priimančiam vaikui ir kokią dovaną rinktis. Tai ne vestuvės, ne vaikelio gimimas, bet krikštas, todėl daugumai įpareigojimas tapti krikto tėvai asocijuojasi  su naujais iššūkiais.
Taigi, ką įteikti mažam ar jau ūgtelėjusiam angeliukui?
Situacija, kai tenka ieškoti dovanos mažam angeliukui yra žinoma daugeliui. Juk surasti ne tinkamą, bet ir naudingą dovaną krikštynoms nėra taip paprasta, kaip galėtų pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Labiausiai ieškomos krikštynų dovanos turėtų būti praktiškos. Neretai, nupirktas netinkamas žaislas atsiduria tėvų rankose, kurie nusprendžia saugoti jį iki kol angeliukas paaugs ar geriau nekaupti ant jo dulkių dėl menkos panaudojimo tikimybės. Daugybė nenaudojamų žaislų yra ne tik smagi aplinka vaikui, bet jie gali kelti ir tam tikrų pavojų. Su gėrę tam tikrą kiekį dulkių, jei nėra naudingi, nes žaislai tampa dulkių kaupimo objektais. Ar tai naudinga Jūsų mažyliui, spręskite patys.
Dažniausiai per krikštynas dovanojamos dovanos būna su palinkėjimais mažam angeliukui nuo krikšto tėvų, pačių tėvų ir žinoma, nuo šventės svečių. Kiekvienas jų turi savo idėją dovanoms, todėl niekas nekontroliuoja ir nenurodinėja ką būtent vertėtų padovanoti. Bet štai pasiklydusiems dovanų paieškoje yra siūloma gan daug idėjų pasirinkimui. Gravideja.lt yra internetinis puslapis, kuriame galima rasti itin daug idėjų ir dovanai krikštynoms.
Gravideja.lt yra būtent tas pagalbininkas, kuris padės lengvai išspręsti dovanėlių klausimą. Puslapyje galite pasižvalgyti ir įsitikinti, kad jų paslaugomis naudojasi ir jau pasinaudojo gan didelis užsakovų ratas. Kas gali būti geriau už pasitikėjimą įmone, kurioje kalba ne patys meistrai, bet klientų mintis perduoda patys darbai? Jeigu nutiko taip, kad ieškote dovanėlės mažo angeliuko krikštynoms, gravideja.lt - geriausias Jūsų pasirinkimas šiai dienai. 
Krikštynų dovanos dažnai būna susijusios su šventės religine atributika - krikšto rūbeliais su išsiuvinėtais vaiko inicialais bei palinkėjimais gyvenimui. Visiškai nežinantys ką pirkti, kad būtų naudinga dovana mažam krikšto vaikeliui - pinigai. Visi, kas kiek išgali gali padovanoti angeliukui taupyklę į kurią galima sudėti pirmąsias santaupas. Argi tai ne praktiška dovana?  Taupyklė gali būti molinė, stiklinė ar dar kurios nors kitos medžiagos ir ant jos gravideja.lt gali užkelti kurį nors pasirinktą palinkėjimą. Tokiu būdu paprastas dovanos sprendimas gali tapti neįkainojamu vaikučiui ateityje. Dovanos mergaitėms neretai tampa ir nedidelės dėžutės dovanoms, ant kurių korpuso taip pat galima išgraviruoti arba lazeriu išdeginti norimo turinio tekstą bei įvairiais raštais ar ornamentais. Į tokią dėžutę galima sudėti mergaitės papuošalus, jei tokių gautų dovanų krikštynoms. Grįžtant prie pliušinių žaislų dovanojimo, tai gali būti tik simbolinė dovana dėl tos pačios dulkių sugėrimo ir kaupimo priežasties.
 Jei turite idėjų ir nežinote kaip, pasidomėkite - Gravideja.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.