2018 m. spalio 11 d., ketvirtadienis

Pampersai pigiau. Tėvų klaidos.


Dažniausiai sakoma, kad tik vaikai daro klaidas, tačiau nepamirškime, kad realybė yra visai kitokia – nemažai klaidų daro ir patys tėveliai. Taigi, pats metas aptarti, kokios klaidos yra daromos dažniausiai ir sužinoti, kaip jų galima išvengti.

Pampersai pigiau

pampersai pigiau


Manoma, kad kūdikiams reikalingos pamokėlės
Lavinimas yra vienas geriausių dalykų gyvenime, tačiau tik tais atvejais, kuomet jis yra tikslingas ir reikalingas. Vis dėlto, kur kas labiau liūdina faktas, kad šiandien lavinimui yra skiriama daug daugiau dėmesio nei bet kada anksčiau, tačiau jis ne visada yra reikalingas. Reikia pabrėžti, kad dažniausiai tos pamokėlės yra labiau reikalingos bei naudingos mamoms (jos turi galimybę išeiti iš namų, pabendrauti su kitomis mamomis, pasidalinti įžvalgomis), tuo tarpu kūdikiams šie procesai suteikia ne tiek ir daug naudos. Maža to, dažnu atveju yra sulaukiama ir priešingo  efekto, kadangi kūdikiams sukeliamas stresas.

Neišbandomos visos esamos galimybės arba, į antrą planą nustumiamos išbandytos praktikoje
Ne paslaptis, kad šiandien gyvename tokiame pasaulyje, jog turime puikią progą naudotis pačiomis  įvairiausiomis galimybėmis. Tačiau bene blogiausia žinia yra ta, kad nemaža dalis žmonių tiesiog tuo nepasinaudoja. Ne  išimtis yra ir vaiko auginimui reikalingų prekių įsigijimas – labai didelę dalį jų galima įsigyti tiesiog internetu, tačiau tikrai ne visi tuo naudojasi, teigia Buksvarus.lt parduotuvės įkūrėjai. Štai, pavyzdžiui, sauskelnės PAMPERS: jei jų prireikė, atminkite, kad jų įsigijimo procesas Buksvarus.lt gali trukti vos minutę (bankinis pavedimas ir pristatymo duomenų suvedimas). Sauskelnės PAMPERS gera kaina ir dar su pristatymu į namus – tai frazė, kuri užtikrins greitą ir lengvą prekių įsigijimą. Tereikia suvesti stebuklingius žodžius Buksvarus.lt PAMPERSAI pigiau internetu ir pasirinkimas nesuteiks galimybės nusivilti. PAMPERS sauskelnės yra vežamos iš Anglijos - Jungtinės karalystės arba kitaip dar tariant UK. Todėl malonus sauskelnių kvapas, švelnumas ir A klasės kokybė yra pats geriausias Jūsų sprendimas ir gaminys Jūsų angeliukams. Kam ieškota tokių pat ir identiškų naujovių, tik su kitokiais pavadinimais ir paveikslėliais? Tai kas praktiška yra Jums po ranka ir net mažesne kaina - Buksvarus.lt

Kompiuterizuoti įrenginiai ir vaikas paliekami be priežiūros
Šiandien modernios technologijos taip stipriai įsiliejo į mūsų gyvenimą, kad net mažamečiai vaikai mėgsta leisti laiką naudodamiesi planšetiniais kompiuteriais ar išmaniaisiais telefonais. Tačiau bene didžiausia klaida, kurią daro tėveliai, yra ta, jog vaikai ir išmanieji įrenginiai yra paliekami be jokios priežiūros. Tokiu atveju galite sulaukti ir neigiamų pasekmių. Išmanieji įrenginiai, jei bus naudojami tinkamai, tikrai nepadarys jūsų vaikui žalos, tačiau negalite palikti jų be priežiūros: pirmiausia turite vaiką išmokyti tinkamai jais naudotis; antra – riboti laiką, o trečia – domėtis, ką jūsų vaikas veikia naudodamasis įrenginiu.

Jei aplinkoje girdimas triukšmas, vaikams bus sunku užmigti
Svarbu pabrėžti, kad tėveliai neretai daro ir dar vieną klaidą – jie galvoja, kad net ir vos girdimas triukšmas yra viena iš tų priežasčių, kuri trukdys vaikams užmigti. Vis dėlto, tokia nuomonė yra klaidinga, kadangi ir moksliniai tyrimai,  ir praktika, liudija visai ką kita: reikia pabrėžti, kad tylus, menkai girdimas triukšmas netgi gali atstoti vaikams lopšinę ir užtikrinti puikios kokybės miegą. Būtent dėl šios priežasties pradėta naudoti netgi specialiai tam sukurta sąlyga, vadinama baltuoju triukšmu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.