2016 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

Populiarios ir rūbelių gyvūnams paieškos

Rūbeliai gyvūnams
Vis dažniau lauke galime sutikti šunis ir kates gražiai aprengtus rūbeliais. Tai nėra tik mada. Tinkamai parinkti rūbeliai gyvūnams atlieka svarbų vaidmenį – neleidžia sušalti ar sušlapti jūsų augintiniui. Jie apsaugo nuo šalčio, lietaus ir darganoto oro. Todėl šios zooprekės yra ypač populiarios ir Lietuvoje.
Gyvunu prekes internetu ZOOplius.lt suteikia galimybę apsipirkti neišeinant išnamų. Greitai ir saugiai užsisakysite prekes gyvūnams ir jas ZOOplius.,lt pristatys vos per kelias dienas.
Labiausiai rūbelių reikia mažiems gyvūnams. Taip pat mažų veislių šunims. Ne išimtis ir beplaukės katės ir šunys. Tokios veislės nėra labai populiarios, tačiau, jei toks yra būtent jūsų augintinis, tai verta pasirūpinti tinkama apranga ir apsaugoti jį nuo šalčio. Kartais galima išgirsti, kad šunų nereikia rengti. Tai nėra tiesa. Gyvūnai, kurie auginami namuose neturi reikiamo poplaukio. Jiems šaltis gali būti pražūtingas. Visai kitaip yra su tais šunimis, kurie auga ir gyvena lauke. Tokios sąlygos jiems įprastos ir jie puikiai prisitaiko prie šalčio. Šiems šunims aprangos tikrai nereikia. Kai kurie skeptiškai žvelgia ir į katinų rengimą rūbeliais. Pagalvokite, ką rekomenduojama rengti? Kates, kurios neturi kailio. Jos veisiamos šiltuose kraštuose, o mūsų klimatas toli gražu neprimena tokio. Dėl šios priežasties reikia apsaugoti savo beplaukį katiną ar katę nuo šalčio. Ir šios zooprekės turi nemažą paklausą tarp augintinių savininkų.
Šiuolaikiniai rūbeliai gyvūnams ne tik gražūs, bet ir gali atlikti įvairias funkcijas. Kai kurie saugo nuo saulės, kiti nuo šalčio ar vėjo, dar kiti nuo lietaus. Žinoma, kad yra ir tokių, kurie atlieka tik gražaus rūbelio vaidmenį. Tokie skirti tik pasigrožėti ar pasirodyti madingais. Jie nėra būtini, tačiau kai kuriems tai puiki pramoga ar galimybė linksmai praleisti laiką su savo augintiniu, pavyzdžiui, parodoje, fotosesijoje ar festivalyje. Zooprekės Jums.
Kaip tinkamai pasirinkti rūbelius. Pirmiausiai, reikia rinktis pagal dydį. Tai yra svarbiausia. Rūbelis turi būti nei per didelis, nei per mažas. Išimtis galima tik tuo atveju, jei perkate rūbelius dar augančiam gyvūnui. Tuomet galima pirkti šiek tiek didesnius. Atkreipkite dėmesį į medžiagą. Šunims tinka tiek natūralūs, tiek ir sintetiniai pluoštai. Tiesa, reikia atsižvelgti į veislę ir kailio struktūra. 
Pavyzdžiui, kai kuriems ilgaplaukiams šunims apatinis medžiagos sluoksnis turi būti iš natūralios medžiagos, kad nesiveltų kailis. Taip pat reikia rinktis rūbus atitinkamai pagal metų laiką ir orą.

Šiuo metu rūbelių pasiūla skirta gyvūnams išties didelė. Įvairios kainos, spalvos, modeliai ir kt. leidžia pasirinkti tuos, kurie jums reikalingi. Tinkamai parinktas drabužis jūsų augintiniui bus puikus pirkinys ne vieneriems metams, tad galima pirkti kokybiškus ir brangius. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.